Δωρεές

Στηρίξτε τoν Σύλλογο μας

Παρ᾿ όλο που σημαντικό τμήμα της φιλανθρωπικής δραστηριότητας του Συλλόγου μας στηρίζεται σε δωρεές υλικών αγαθών (πχ. τρόφιμα, ρουχισμό και φαρμακευτικές προμήθειες), υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ο Σύλλογό μας πρέπει να παράσχει στους ωφελουμένους οικονομική βοήθεια, η οποία αποτελεί το μόνο αποτελεσματικό μέσο για την αποπληρωμή χρεών την πληρωμή ενοικίων, λογαριασμών και ιατρικών εξόδων, κ.α. Για την εξυπηρέτηση τέτοιου είδους αναγκών, ο Σύλλογος μας εξαρτάται ιδιαιτέρως από τακτικούς δωρητές οι οποίοι παρακολουθούν τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, τις στηρίζουν με τις προσευχές τους, και συμβάλλουν, ανάλογα με τα μέσα που διαθέτουν, σε τακτική βάση.

Η δωρεά σας, ανεξαρτήτως του ποσού, είναι σημαντική  και δεν θα είναι ανώφελη!

Υπάρχουν τρείς τρόποι προσφοράς οικονομικής βοήθειας:  με πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal), με PayPal, και απευθείας τραπεζική μεταφορά (δηλαδή τραπεζικό έμβασμα). Η διαδικασία  μέσω PayPal (κατά δική μας σύσταση) είναι ασφαλής και απαιτεί μία πιστωτική κάρτα η έναν υπάρχοντα λογαριασμό PayPal.  Τα τραπεζικά εμβάσματα συνιστώνται μόνο για όσους έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς με χαμηλές κρατήσεις.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ :

Δικαιοῦχος: Σύλλογος «Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων»

Λογαριασμὸς ETE:
SWIFT: ETHNGRAA
ETE: 074/480083-47
IBAN: GR 5201100740000007448008347
BIC: ETHNGRAA

Λογαριασμὸς ΠΕΙΡΑΙΩΣ:
SWIFT: PIRBGRAA
PIR: 5125-076602-200
IBAN: GR 1401721250005125076602200
BIC: PIRBGRAA

 

PayPal

Παρακαλούμε το ποσό  της δωρεάς σας να ορίζεται σε ευρώ.  Όσο ολοκληρώνετε την συναλλαγή σας, το PayPal θα εμφανίσει πόσο θα χρεωθεί η πιστωτική σας κάρτα η ο λογαριασμός κατά το τοπικό σας νόμισμα.

Για  απλή/ξεχωριστή /μονή  πληρωμή σε/με ποσό της επιλογής σας:

 

* Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι τοποθετείτε το προσωπικό όνομα της προέδρου του Συλλόγου (Αθηνά Χωριατοπούλου) on your wire, εφ᾿ όσον οι ελληνικές Τράπεζες δε θα δεχθούν  wires χωρίς ένα προσωπικό όνομα.

Μεμονωμένη δωρεά
Eπαναλαμβανόμενη συνδρομή


Aκυρώστε την συνδρομή σας

Skin Color
Layout Options
Layout patterns
Boxed layout images
header topbar
header color
header position